Vraag:
Wat kan ik doen als mijn hond 's nachts graag uitgaat?
user34
2013-10-09 03:22:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een reu die onlangs de gewoonte heeft ontwikkeld om 's nachts uit te gaan. Ik ben hem een ​​keer gevolgd en het viel me op dat hij meestal een teefje in een ander huis ontmoet.

Sindsdien heb ik hem aan de ketting gezet, maar dit helpt niet, want hij huilt de hele nacht.

Wat kan ik doen?

Een antwoord:
#1
+8
Dennis Graves
2013-10-09 03:27:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou zeggen dat in dit geval, probeer de hond 's nachts niet naar buiten te laten gaan. Het kost je misschien een paar nachten slaap, maar uiteindelijk zal de hond leren dat 's nachts uitgaan niet is toegestaan.

Zorg ervoor dat u de hond vlak voor het "slapengaan" naar buiten neemt, zodat de hond niet boos naar binnen gaat.

Ook kan het 's nachts kratten van de hond een optie zijn als het gedrag niet stopt.

Wees voorbereid op een [extinction burst] (https://en.wikipedia.org/wiki/Extinction_burst#Extinction_burst). Uw hond heeft geleerd dat hij 's nachts wegkomt als hij huilt. Als dat niet meer werkt, zal het harder en langer huilen voordat het dat specifieke gedrag opgeeft. Het probleem is dat als je toegeeft aan zijn aandrang, je het probleem zojuist 10 keer erger hebt gemaakt, want nu weet het dat het zijn zin krijgt als het gewoon hard / lang genoeg huilt.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...