Vraag:
Hoeveel voer moet ik mijn hond geven om op gewicht te blijven?
psubsee2003
2013-10-09 04:47:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toen mijn vrouw en ik elkaar ontmoetten, had ze een mopshond van 13,6 kg.

Na veel hard werken en diëten (en mijn vrouw trainen om de hond niet te verwennen), verloor hij in 6 jaar tijd 4,6 kg. Ik ben bang dat hij te veel gewicht zal verliezen.

Naast het bijhouden van de hoeveelheid voedsel die hij eet en de gewichtstoename / gewichtsverlies, is er een goede methode om de juiste hoeveelheid voedsel te bepalen die een hond zou moeten zijn huidige gewicht behouden?

Een antwoord:
#1
+7
JoshDM
2013-10-09 21:47:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De meeste hondenvoerzakken die in de winkel worden gekocht, bevatten een voedingsgids voor het verdelen van de dagelijkse hoeveelheid voer. Deze gids is gebaseerd op het gewicht van de hond, maar de aanbevolen hoeveelheid kan variëren op basis van de rijkdom van het voer. De werkelijke hoeveelheid die wordt geconsumeerd, houdt rechtstreeks verband met de houding van de hond, en hun activiteits- en stofwisselingssnelheid, hun geslacht en hun leeftijd.

Voor mijn honden vallen ze tussen de 15-25 pond (de 13 -jarige is 15 lbs, de 5-jarige is 23 lbs) en hun individuele voedsel beveelt beide 1 kopje brokjes per dag aan. Ik verdeel het in twee maaltijden van 1/2 kopje ('s ochtends en' s avonds). De dierenarts verklaarde dat beide honden het juiste gewicht hebben voor hun individuele grootte; ze hebben geen overgewicht.

De 23 pond hond eet 's ochtends soms niet al haar eten, waar ik' s avonds de andere 1/2 kop aan toevoeg. Ze eet het soms niet allemaal op. Ze heeft geen overgewicht en eet geen andere dingen. Zij is de actievere van de twee honden. De hond van 15 pond pakt alleen 's ochtends en eet alles' s nachts op, inclusief enkele brokjes van de grotere honden. Hij is enigszins inactief, maar ik geloof dat hij een hoog metabolisme heeft.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...