Vraag:
Hoe kan ik mijn 3 huisdieren veilig een nacht zonder toezicht achterlaten?
user6796
2013-10-09 11:56:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een kat, een hond en een vogel.

Ik moet van de ene op de andere dag weg.

Wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat mijn kat, hond en vogel genoeg verse water en voedsel om 's nachts te overleven?

Het antwoord op de huidige vraag, zoals bewerkt, is dat het nooit veilig is om een ​​kat zonder toezicht in een huis met een vogel achter te laten.
De drie bij elkaar laten: hangt af van de individuen. Als mijn broer zijn kat alleen zou laten met de ongekooide militaire ara, zou ik me zorgen maken over de kat. Ik heb een vriend die een hond had die een kat had - zoals in, de kat rook meestal naar hondenkwijl omdat hij zo vaak werd rondgedragen en gelikt, en de auto beschouwde heel duidelijk het gezelschap van de hond en de mens als een geschikte tweede keuze. Zelfs als ze niet perfect met elkaar overweg kunnen, zolang de kat plaatsen heeft om zich terug te trekken buiten het bereik van de hond en de vogelkooi ergens is waar de kat geen toegang toe heeft, zou het werkbaar moeten zijn.
Drie antwoorden:
#1
+9
psubsee2003
2013-10-09 17:24:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik kan niet specifiek voor de kat en de vogel spreken, maar op basis van mijn beperkte kennis zouden ze in orde moeten zijn, zolang ze voldoende voedsel en water hebben en toegang hebben tot hun respectieve toiletvoorzieningen.

De hond moet echter apart worden beheerd.

  1. Voedsel - je moet niet de hele tijd voedsel voor een hond laten staan. Ze hebben vaste voedertijden nodig, anders zullen ze zichzelf meestal volproppen. Dit is een instinctief gedrag, aangezien wolven over het algemeen dagen tussen de maaltijden door konden gaan, dus het was nodig om ervoor te zorgen dat ze voldoende energie hadden voor het geval de volgende moord vele dagen weg was.
  2. Sporten - tenzij je een groot huis of een zeer kleine hond, het is onwaarschijnlijk dat ze genoeg beweging krijgen om voor langere tijd alleen gelaten te worden. Ze hebben toegang tot de buitenkant nodig om zichzelf fit te houden en te voorkomen dat ze destructief worden
  3. Badkamer - als uw hond papiergetraind is, is dit minder een probleem op korte termijn, maar normaal gesproken hebben honden dit nodig om zichzelf vaak te ontlasten. Als je thuis bent, leg je ze vaak vlak voor het slapengaan uit en dan 's morgens vroeg weer.

Als je maar een paar uur weg bent (alleen' s nachts), zal hij geen maaltijden missen of gedwongen worden te wachten om "zijn zaken te doen", dan zou u het moeten kunnen redden. Maar als je langer dan 6-8 uur weg bent, kan het nodig zijn om de hond mee te nemen, of iemand te laten inchecken om hem uit te laten en eventueel te voeren.

Afhankelijk van de hond, hem buiten laten kan een optie zijn om het badkamerprobleem aan te pakken, maar tenzij hij vrij rondloopt op een omheinde tuin, lost het het oefeningsprobleem niet op (en zelfs dan zou ik me ongemakkelijk voelen om een ​​hond buiten de deur te laten omheinde tuin, aangezien veel honden slim genoeg zijn om hun weg naar buiten te vinden als ze dat willen). En dit lost het voedselprobleem niet op, je zult nog steeds op tijd terug moeten zijn om hem te voeden of iemand hem te laten voeden.

Maar uiteindelijk is het niet aan te raden hem alleen te laten, tenzij het een buitenhond is (een hond die de hele tijd buiten wordt gehouden). Hij zal ofwel blaffen of zal zich erg ongemakkelijk en gestrest voelen door de gedwongen opsluiting in een onbekende situatie. En diefstal van het dier wordt ook hier een punt van zorg.

#2
+6
maple_shaft
2013-10-24 03:03:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als we antwoorden op een vogel, zou het in het algemeen (fysiek) oké moeten zijn om ze 24 uur alleen te laten, zolang ze een volle kom met voedsel en water hebben. Ze eten alleen als ze honger hebben en ze zullen nooit al het water drinken voordat het walgelijk wordt.

Veel vogels zullen hun voer in hun waterbak dompelen om het zachter te maken, waardoor het na verloop van tijd behoorlijk walgelijk wordt , maar het kan ze geen kwaad als ze het een tijdje zo drinken. Laat ze echter niet te lang zonder vers water, want na verloop van tijd kunnen ze een gewasinfectie krijgen als ze vuile kommen hebben.

Andere dingen waar je op moet letten bij je vogels is als ze de gewoonte hebben om te poepen. in hun waterbak of als ze af en toe een bad nemen in hun waterbak. Als ze een van deze dingen doen, is het het beste om hun water onmiddellijk te verversen, want zelfs als ze hun voeten in het water dompelen, kan het vervuild raken met uitwerpselen. Als ze geen van deze dingen doen, zou het goed moeten zijn voor het grootste deel van de dag en nacht zonder onmiddellijke zorg (ongeacht of ze emotioneel accepteren dat ze lange tijd alleen zijn).

#3
+6
Monica Cellio
2013-10-24 07:56:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Omdat er antwoorden zijn voor honden en vogels, zal ik katten aanpakken. Dit antwoord is gebaseerd op persoonlijke ervaring, zoals geadviseerd door dierenartsen in het verleden.

Gezonde volwassen katten kunnen over het algemeen een dag of zelfs twee dagen alleen worden gelaten. Enkele specifieke problemen:

Water: zorg ervoor dat er voldoende water beschikbaar is. Een extra kom neerzetten is een goed idee, voor het geval er op de een of andere manier wordt gemorst of vuil wordt.

Voedsel: droogvoer kan over het algemeen een paar dagen worden weggelaten. Als uw katten al gratis eten geven, vul dan gewoon de bak (ken). Als je hun voer beperkt, geef dat dan een dag op of gebruik een dispenser met timer om de voeding te regelen. (Opmerking: ik heb dat product net uitgekozen uit een lange lijst met opties; mijn eigen katten voeren gratis, dus ik heb niet zo'n apparaat gebruikt.) Als je een dispenser met tijdregeling gebruikt, zorg er dan voor dat je een proefrit maakt voordat je op reis gaat om er zeker van te zijn dat er niets aan is waardoor uw katten het niet willen gebruiken. (Apparaten met mechanische onderdelen of die geluid maken kunnen sommige katten vreemd maken, dus zorg ervoor dat de jouwe het niet erg vindt voordat je vertrekt.)

Ingeblikt voedsel wordt na een paar uur onaangenaam, dus ik zou het niet proberen dat in een getimede dispenser. Als u er een kom mee vult, kunnen uw katten alles tegelijk opeten (en later een kans hebben om over te geven). Voor een korte afwezigheid vind ik het beter om het blikvoer gewoon over te slaan. Als uw katten voornamelijk ingeblikt voedsel eten, betekent dit dat u ze moet overschakelen op meer droogvoer voordat u vertrekt. Geef ze niet alleen een schok voor het veranderen van voedsel.

Kattenbak: Als u de bak eenmaal per dag opschept, zou het voldoende moeten zijn om vlak voordat u vertrekt voor een nachtelijke afwezigheid te scheppen. Als u twee keer per dag opschept, of als uw katten bijzonder kieskeurig zijn, zet dan een extra doos neer.

Algemene veiligheid: je laat ze waarschijnlijk al lange tijd met rust terwijl je weg bent op je werk / school / etc; een nachtelijke afwezigheid is niet veel langer dan dat. Ik heb gemerkt dat de algemene voorzorgsmaatregelen die ik zou nemen voor mijn huis (verlichting, temperatuurregeling) ook voldoende zijn voor de katten.

Zoals ik in het begin al zei, is dit voor gezonde katten die dat niet doen. speciale zorg nodig hebben. Als uw katten medicijnen gebruiken, of bijzonder zwak zijn, of overdreven behoeftig zijn (verlatingsangst?), Dan moet u wellicht regelen dat iemand binnenkomt terwijl u weg bent. In extreme gevallen moet u misschien iemand bij u thuis laten slapen of uw katten naar het huis van iemand anders brengen, zoals ik deed voor mijn oudere katten met gecompliceerde medische problemen. (Het is beter als je kunt voorkomen dat je de katten verplaatst.) Voor kittens zou ik zeker een paar keer per dag iemand binnen laten komen, omdat (a) ze meer problemen kunnen krijgen en (b) mensen-tijd belangrijker is tijdens hun vorming jaar.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...