Vraag:
Hoe kan ik mijn kat leren om zijn krabpaal te klauwen in plaats van de gordijnen?
Timtech
2013-10-10 03:04:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

We krijgen steeds meer krassen op onze gordijnen. Wat zou de beste manier zijn om onze kat in plaats daarvan aan zijn krabpaal te laten krabben?

Twee antwoorden:
Dennis Graves
2013-10-10 05:45:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou willen voorstellen om de krabpaal op een goed zichtbare plaats te plaatsen. Katten gebruiken krabben om hun territorium af te bakenen en door de krabpaal in de buurt van de gordijnen te plaatsen of waar de kat krabt, krijgt de kat alternatieven. Bovendien heb ik succes gehad met kattenkruid en krabpalen, aangezien de kat het gevoel van kattenkruid en de krabpaal vertelt en positieve herinneringen geeft. Door de kat met water te besproeien of een hard geluid te maken wanneer de kat aan de gordijnen krabt, kan de kat worden afgeschrikt om ze te gebruiken als zijn persoonlijke klauwslijppost.

Bovendien kan het trimmen van de klauwen van de kat helpen beperk de schade aan de gordijnen als / wanneer de kat besluit de gordijnen te gebruiken in plaats van de paal. Zorg er wel voor dat u uit de buurt van de kattennagels blijft.

user6796
2013-10-10 05:40:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er moet worden voorkomen dat de gordijnen bewegen en dat ze de katten verleiden om te vangen en vast te pakken. Ik zou willen voorstellen om de gordijnen terug te binden. Dit dient twee doelen. Maakt ze zwaarder en minder snel in beweging. Het bundelt ze ook zodat ze misschien achter een stoel kunnen worden geschoven om te voorkomen dat ze op de grond bungelen.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...