Vraag:
Hebben boksers de neiging om problemen met kersenoog en klieruitdrukking te krijgen?
Jimmy Hoffa
2013-11-16 02:27:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mijn vraag is alleen wat er in de titel staat. Ik had de indruk dat Boxers een van het type honden zijn met die klier bij hun anus die hen ernstig ongemak kan bezorgen, en die ze ook vaak Cherry Eye krijgen.

Voel je ook vrij om me te corrigeren als ik het mis heb, maar ik heb begrepen dat een paar geselecteerde rassen deze problemen vrij vaak hebben, terwijl veel andere rassen deze problemen zelden of helemaal niet hebben. Als dat een onjuiste weergave is, vertel het me dan als zodanig en ik accepteer dat antwoord.

Veel rassen hebben problemen met de anaalklier; [hier] (http://pets.stackexchange.com/questions/549/how-can-i-prevent-my-dogs-from-scooting/559#559) zijn de stappen om dat probleem op te lossen.
@JoshDM Ik weet dat het niet ongebruikelijk is en dat er een oplossing is; ding is dat ik liever een ras kies waarvan bekend is dat het dat probleem niet heeft, als het, zoals ik al zei in mijn vraag, het per hond is en niet per ras, corrigeer me dan alsjeblieft
Uit onderzoek vond ik [dit] (http://www.ehow.com/about_5080117_eye-problems-boxer-dog.html). Het zegt dat boksers meer vatbaar zijn voor oogproblemen
Een antwoord:
virtualxtc
2014-02-04 15:32:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ja, volgens deze bron hebben boksers meer kans dan andere rassen om te lijden aan kersenoog.

Verder deze opmerking (volledige thread hier) bevestigt dat boksers een van de weinige rassen zijn die mogelijk hun anale klieren nodig hebben om ongemak te voorkomen.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...